Boekenliefhebbers vinden elkaar!


Vroeger bij ons thuis speelden boeken een centrale rol. We hadden leesboeken, kijkboeken, maar ook vooral veel hebbeboeken. Boeken dus, die je om wat voor reden dan ook, gewoon mest hebben. Volgens mij leidt dat tot verzamelwoede, waar ik gelukkig maar soms ook helaas, voldoende van heb.

Boeken blijven boeien. Er zijn zo veel redenen om interesse te hebben voor een boek: de schrijver, het genre, de illustrator, de uitgever, de uitgave, de druk, de herinnering aan de inhoud, degene van wie je het kreeg of de plaats waar je het kocht.
Boeken leven!
Elk boek brengt een stukje van de grote wereld in je kamer. Dat is toch geweldig!

Hier lijken de boeken soms bij stapels uit de grond te groeien en u begrijpt het al: zo is het begonnen, de verkoop van boeken. Eerst op de rommelmarkt, daarna via het prachtige medium internet.
Ik was al actief op Marktplaats toen de site nog maar net bestond en had het vierhonderdzoveelste boekwinkeltje bij boekwinkeltjes.nl. Nu zijn er ruim 5000!
Sinds een paar jaar verkoop ik een deel van mijn boeken ook via bol.com

Elke dag ben ik met veel plezier bezig met mijn boeken, het invoeren, verkopen en inpakken. Op een dag hoop ik ook u te ontmoeten en van dienst te zijn.

En nu maar lekker snuffelen in mijn voorraad.
Veel plezier!
Met vriendelijke groet, Ettie de Goede

 

Er zitten geen boeken in de winkelwagen.

2023 degoedeboeken.nl - Alle rechten voorbehouden - Zie hier onze voorwaarden - De 'overons' pagina